•  
     
    Ammar Mohammed

"Jag väljer att jobba här för att Shamsen inte bara känns som en arbetsplats, utan även som en familj." Säger Ammar som har jobbat som personlig assistent på Shamsen i 11 år.

Namn: Ammar Mohammed

Ålder: 47

Bor: I en lägenhet i Borlänge.

Familj: Han har fyra döttrar och en fru.

Tidigare jobb: När Ammar flyttade till Sverige började han med att jobba på pizzeria och sen har han haft lite olika jobb, bland annat på Maserhallen. Men han vill jobba med människor och har nu jobbat på Shamsen i 11 år.

Tjänstegrad/befattning: 80% som personlig assistent.

Det bästa med jobbet: Jag har jobbat väldigt länge hos min kund och vi har lärt känna varandra och hela arbetsgruppen runt denna person har blivit som en familj. Jag tycker att vi har väldigt fin respekt mot varandra. Från min kultur har jag med mig att det är viktigt att ta hand om personer som behöver hjälp.

Varför jobbar du just på Shamsen? Alla människor som jobbar på Shamsen är väldigt bra. Kollegorna i den egna arbetsgruppen, de som jobbar på kontoret men framförallt så är chefen bra. Det finns en familjeanda och det känns inte som att man bara är kollegor utan mer som att man är en enda stor familj. Här på Shamsen har jag alltid någon att vända mig till och prata om vad som helst. Jag drömmer om att i framtiden kombinera den personliga assistansen med att jobba som lastbilschaufför. Det har alltid varit min stora dröm att köra lastbilar men jag vill fortfarande också jobba som personlig assistent och det går ju bra att kombinera för att man får så mycket fritid, och då kan jag lägga den fritiden på ett annat jobb. Nu har flickorna växt upp och då har jag tid till att göra det jag drömmer om.