•  
     
     
     
    Mona Gharabi

Mona, 23 år, är en av våra nyanställda assistenter på Shamsen. "Det känns som att jag har hamnat rätt", säger hon.

Bor i: Djurmo.

Utbildning: Gymnasium i Leksand och hudterapeut-utbildning i Göteborg.

Tidigare jobb: Barnskötare.

Arbetar som: Personlig assistent åt Shamsen och som hudterapeut på en salong i Rättvik.

Tjänstegrad/omfattning: 75% dagtid, måndag till fredag.

Det bästa med jobbet: ”Det är jättekul. Det är mitt första assistentjobb ohc jag har bara arbetat en månad. Det känns som att jag har fått bra kontakt med min brukare och vi gör mycket skoj tillsammans. Jag tror att jag har haft tur, det kan tog ta tid att hitta rätt person att arbeta för.”

Framtiden: ”Mitt mål är att kunna jobba heltid som hudterapeut, men tills dess är jag glad över att ha ett givande arbete som dessutom är roligt!”