• Personlig assistans i Borlänge

Bor du i Borlänge och behöver personlig assistans?

Shamsen Omsorg finns på många olika orter runt om i Sverige och bland annat så har vi personlig assistans i Borlänge.

Vi är ett familjeföretag som jobbar för att göra det yttersta för att människor med någon slags fysisk eller psykisk funktionsnedsättning ska få ett så bra liv som det bara går. För oss är det viktigt att alla våra kunder och personal ska ha det bra på Shamsen. Därför prioriterar vi gemenskap och familjeanda.

Vi strävar efter att tillhandahålla tjänster som är anpassad efter varje enskild individs specifika behov och önskemål. Genom en noggrann bedömning av den sökandes behov och resurser arbetar Shamsen för att skapa en individanpassad genomförandeplan som möjliggör stöd i vardagliga aktiviteter. Du som har personlig assistans i Borlänge ska känna att du får den hjälp du behöver.

Kompetent och erfaren personal

Har du personlig assistans i Borlänge och behöver hjälp har vi en gedigen kompetens inom just personlig assistans och kan hjälpa till med att ordna med allt som har med assistansen att göra.

Allt ifrån att skicka in ansökan för att sen tolka svaret som ligger till grund för att bygga upp din individuella plan innehållande assistans hjälp. När grunden är satt och arbetet är i gång kan vi hjälpa till med det administrativa så som lönehantering, rekrytering, schemaläggning och vikarietillsättning. Vi kan även erbjuda utbildning av assistenter i allt för att forma den bästa personliga assistansen i Borlänge. Vi vet att personlig assistans är en process och vi kommer att hjälpa dig med allt från början till slut. Vi är ditt stöd på resan att få ett så bra liv som möjligt. Oavsett om du är assistanstagare eller anhörig till en vuxen eller ett barn som behöver personlig assistans i Borlänge.

 

Frågor om personlig assistans i Borlänge?

Bor du i Borlänge och har funderingar kring personlig assistans? Tveka inte att höra av dig till oss, vi kommer att hjälpa dig med det du behöver!

Vanliga frågor om personlig assistans i Borlänge

Vad är personlig assistans?

Personlig assistans är ett stödsystem som erbjuds till personer med funktionsnedsättningar för att underlätta deras vardagliga liv, vilket inkluderar hjälp med personlig vård, hushållssysslor och andra aktiviteter.

Hur ansöker jag om personlig assistans i Borlänge?

Ansökan kan vi på Shamsen hjälpa dig med. Det du behöver göra är att höra av dig till oss och så kommer vi göra det vi kan för att hjälpa dig vidare.

 

Kontakta oss

Kontakta oss här på växeln så hjälper vi dig!

010-30 30 430

https://shamsen.se/gdpr-sa-hanteras-dina-personuppgifter/