• Personlig assistans i Falun

Shamsen finns på flera olika orter runt om i Sverige. Bland annat så erbjuder vi personlig assistans i Falun.

I Falun erbjuds personlig assistans som en viktig resurs för dem som behöver stöd i vardagen. Denna service sträcker sig över en mängd olika områden, inklusive personlig vård, hushållsarbete, följeslagning till olika aktiviteter och socialt deltagande. Det handlar inte bara om att tillhandahålla praktisk hjälp utan också att främja individens autonomi och integritet.

Det som gör personlig assistans i Falun unik är det fokus som läggs på att skapa en skräddarsydd och anpassad vårdplan för varje individ. Genom att samarbeta nära med den som behöver personlig assistans i Falun och deras nära och kära, strävar man efter att skapa en plan som är så individanpassad som möjligt. Detta inkluderar att ta hänsyn till personens önskemål och behov för att säkerställa en meningsfull och värdig tillvaro.

Kompetent och erfaren personal

Har du personlig assistans i Falun och behöver hjälp har vi en gedigen kompetens inom just personlig assistans och kan hjälpa till med att ordna med allt som har med assistansen att göra.

Allt ifrån att skicka in ansökan för att sen tolka svaret som ligger till grund för att bygga upp din individuella plan innehållande assistans hjälp. När grunden är satt och arbetet är i gång kan vi hjälpa till med det administrativa så som lönehantering, rekrytering, schemaläggning och vikarietillsättning. Vi kan även erbjuda utbildning av assistenter i allt för att forma den bästa personliga assistansen i Falun. Vi vet att det är en omfattande process och vi kommer att hjälpa dig med allt från början till slut. Vi är ditt stöd på resan att få ett så bra liv som möjligt. Oavsett om du är assistanstagare eller anhörig till en vuxen eller ett barn som behöver personlig assistans i Falun.

Frågor om personlig assistans i Falun?

Bor du i Falun och har funderingar kring personlig assistans? Tveka inte att höra av dig till oss, vi kommer att hjälpa dig med det du behöver!

Vad är personlig assistans?

Personlig assistans är ett stödsystem som erbjuds till personer med funktionsnedsättningar för att underlätta deras vardagliga liv, vilket inkluderar hjälp med personlig vård, hushållssysslor och andra aktiviteter.

Hur ansöker jag om personlig assistans i Falun?

Ansökan kan vi på Shamsen hjälpa dig med. Det du behöver göra är att höra av dig till oss och så kommer vi göra det vi kan för att hjälpa dig vidare.

Kontakta oss

Kontakta oss här på växeln så hjälper vi dig!

010-30 30 430

https://shamsen.se/gdpr-sa-hanteras-dina-personuppgifter/