•  
     
     
     
    Sandra Eriksson

35-åriga Sandra började arbeta på Shamsen 2019. "Det är ett drömjobb när man klickar", säger hon.

Bor i: Dala-Järna.

Familj: Sambo och tre barn.

Utbildning: Undersköterska.

Tidigare jobb: Undersköterska inom bland annat hemtjänsten, samt barnskötare inom förskolan.

Arbetar idag: Som personlig assistent.

Tjänstegrad/omfattning: 65 %. Rullande schema med arbete tre dagar ena veckan, fyra dagar nästa vecka med helgtjänstgöring.

Det bästa med jobbet: ”Det är ett drömjobb när man klickar med sin brukare! Då känns det roligt, meningsfullt och lättsamt.  Jag gillar också att det är flexibelt och att jag planerar dagarna tillsammans med min brukare. Att jag är ledig mycket är också ett plus för mig som har ett aktivt liv med familj, hus, djur och friluftsintressen. Viktigt för mig är också att jag inte behöver resa långt för att komma till jobbet.

Mindre bra med jobbet: Jag och min kollega går mot varandra på schemat, vilket innebär att inte ses mer än när vi har personalmöten. Det är lite trist att inte kunna bolla med en arbetskamrat, men vi lyckas ändå få det att flyta på bra via sms och anteckningar.

Framtiden: Fortsätter det så här bra så kommer jag att stanna länge!